Márkák

INFORMÁCIÓK

Rendelések módjai:

Telefonon:0036209785932

E-mail: info@bontoweb.hu

Internet : www.bontoweb.hu

Kézbesítési díjak:


Megrendelése előtt ellenőrizze a megrendelt termékek súlyát!  A szálitási dij kalkulálása a megrendelt termék súlya alapján történik, amit webáruházunk programja azonnal kiszámol! A díjtáblázat a "szállítási feltételek" menüre kattintva megtekinthető.

A megrendelt csomagokat postán, illetve  futárszolgálattal  szállítjuk!

Szállítási határidő : A megrendeléstől számított 1-7 munkanap !!


Ha a belföldi csomagküldés a feltételeinek nem felel meg a rendelt áru, és futárszolgálattal nem lehet megoldani a szállítását, akkor kollégáink telefonon, vagy e-mail-ben felveszik Önnel a kapcsolatot, a szállíttás megváltozott módjáról és estleges költségeiről.

Az egyedi szállítású áruk szállítása saját gépjárművel történik, előre egyeztetés után gyüjtőfuvarral oldjuk meg.

A megrendelt áruhoz tartozó számlát a csomagon található vízhatlan tartóban találják!

Ügyfélszolgálat:


E-mail: info@bontoweb.hu

Tel.: 06/20-978-5932

A szállítási határidőtől eltérő teljesítésről partnereinket e-mailben, vagy telefonon értesítjük.

Vásárlástól való elállás joga

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az Racing -Trade  Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.


A KÉSZLETHIÁNY MIATTI SZÁLLÍTÁS TELJESÍTÉS ELMARADÁSA MIATT, CÉGÜNK NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET!