Márkák

INFORMÁCIÓK

Cégünkről

Cégünkről

 

Magyarországon 12 éve foglalkozunk autóalkatrész kereskedelemmel. Holland partnereinkkel megbízható és szoros kapcsolatban vagyunk, ami elősegíti cégünket a minőség és az ár kialakításában. Minden esetben Hollandiából szállítjuk termékeinket, Magyarországon csak raktározással foglalkozunk. Termékeink eredete minden esetben nyomon követhető.

 

HASZNOS: Amennyiben nem találja meg a keresett alkatrészt, kérjük, hogy elérhetőségeinken keresztül vegye fel a kapcsolatot velünk, mert holland partnerünkön keresztül - aki 500 autóalkatrész kereskedővel van kapcsolatban - be tudjuk szerezni a kívánt alkatrészt.

 

FONTOS: A képek csak tájékoztató jellegűek, nem mindig tudjuk ugyanazt a szinű terméket adni, de természetesen a minőségre mindig változatlanul figyelünk!

 

A terméket nem szedjük, és nem vágjuk szét, csak egyben adjuk, ahogy a képen látszik. Hollandiából közvetlen, heti rendszerességgel szállítunk, ezért egyedi megrendelés esetén, a holland telephelyen természetesen méretre tudjuk vágatni, szét tudjuk szedetni a keresett terméket.

 

Abban az esetben, ha például egy komplett ajtót lát a képen, és feltüntettük, hogy üveg, zár, kilincs nélkül értendő, az azért lehet, mert több darab van a termékből, így tudunk adni olyat, amit már szétszerelve importáltunk. Ha több darab termék látható a képen, vagy jobb-bal, első-hátsó felirat van a termék után, mindig "per darab" árként értendő.

 

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Racing-Trade Kft., azaz a bontoweb csapata

 

László Roland

ágazat vezető

Tel.: 06/20-978-5932

 

 

 

Információ

Tel :0036-20-9785-932

Email:Info@Engelbert.hu

 

Racing-Trade Kft

Cím: 7632 Pécs Északmegyer dűlő 8.

Cégjegyzék szám: 02-09-074097

Adószám: 14749258-2-02